دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه میتلف
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

میتلف گوشت یکی از غذاهای مدرن و خوشمزه است.در این پست طرز تهیه میتلف گوشت را شرح خواهیم داد .
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : khahesh11 شماره پست : 23943 تاریخ انتشار : 1397/09/11
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , mahvash , ns6200 , fceses , tanhaa ,
مواد لازم برای میتلف :

گوشت چرخ شده  750 گرم
کرفس یک و نیم پیمانه
پیاز داغ طلایی  3 قاشق غذاخوری
سبزی خرد شده یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر یک و نیم پیمانه
آرد سوخاری یک و نیم پیمانه
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1 قاشق مرباخوری
هویج 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای رنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین به میزان لازم


طرز تهیه میتلف :

پیاز را نگینی ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت داده تا نرم شود. سپس از روغن خارج کرده و در همان روغن هویج ریز خرد شده و کرفس و فلفل دلمه ای را کمی تفت داده تا نرم شود.گوشت را به همراه نمک و فلفل و دارچین کامل ورز داده تا یک دست شود سپس کرفس، فلفل دلمه ای، هویج و پیاز را که از قبل تفت داده شده همراه سبزیجات معطر به گوشت اضافه کرده و ورز دهید.در روغن باقی مانده رب را کمی تفت دهید و پس از سرد شدن به گوشت به همراه زعفران اضافه نمایید.

آرد سوخاری را با شیر مخلوط کرده و به مایه گوشتی افزوده و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.قالب مخصوص (قالب میتلف یا پاند کیک) را کامل چرب کرده و مواد را داخل آن ریخته و روی قالب را فویل کشیده و به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه طبقه پایین قرار دهید.پس از 45 دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته و دوباره قالب را در فر به مدت 30 دقیقه دیگر قرار دهید.پس از این زمان میتلف شما آماده است میتلف را از قالب خارج کرده برش زده و همراه با سبزیجات آب پز به عنوان دورچین و کمی برنج قالبی یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.


نکاتی برای پخت میتلف :

قالب لُف قالبی مستطیل شکل است با لبه هایی نسبتا بلند که برای این غذا و بسیاری دیگر از غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد.این غذا را با سس گوجه فرنگی یا تمام زیر مجموعه های این سس مادر می توانید سرو نمایید.برای برش این غذا اجازه دهید که کمی سرد شده و سپس برش بزنید تا بهتر برش خرده و خرد نشود.سبزی ساطوری شده (نعناع، ترخون، مرزه و جعفری)…. جعفری بیشتر از سایر سبزی ها.میتلف غذایی اصالتا اروپاییست که احتما تاریخچه آن به کشور آلمان بر می گردد. این خوراک گوشتی خوشمزه و معطر می تواند غذایی ساده و متفاوت باشد بر سر سفره های رنگین شما.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه میتلف ، پخت میتلف ، تهیه میتلف گوشت ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت