دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



کیک عسل و قهوه یک دسر خوشمزه
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

اگر به دنبال یک کیک شیرین و در عین حال سالم و خوشمزه هستید باید برای شیرین کردن آن به دنبال یک ماده غذایی سالم باشید و چه چیزی بهتر از عسل می تواند اینکار را انجام دهد؟
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : saman63 شماره پست : 22994 تاریخ انتشار : 1397/07/04
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , hossein181 , mrsocial , world002 , mahvash ,
مواد لازم (ا پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر):

آرد ۲ پیمانه
بکینگ پودر ½ قاشق غذاخوری
جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
عسل ½ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شکر قهوه ای ¼ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن سبزیجات ½ پیمانه
اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب پرتقال ½ پیمانه
قهوه گرم ½ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
پودر میخک به اندازه سر انگشت
پودر فلفل به اندازه سر انگشت
نمک به اندازه سر انگشت


طرز تهیه کیک عسل:

فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.در یک ظرف بزرگ آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.دارچین، میخک و فلفل را هم به مواد اضافه کنید.سپس شکر سفید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید.در ظرف دیگری مواد مرطوب را آماده کنید: روغن، تخم مرغ، اسانس وانیل، عسل و آب پرتقال را با هم مخلوط کنید.شیر را داغ کنید و پودر قهوه را به آن اضافه کنید. من خودم قهوه تلخ درست کردم.بگذارید قهوه سرد شود سپس به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

حواستان باشد که قهوه گرم نباشد چون من برای اولین بار که این کیک را درست کردم قهوه را داغ به مواد اضافه کردم. حدس بزنید چه شد؟ تخم مرغ ها پخته شدند و فاجعه به بار اومد.اکنون خمیر را آماده کنید. یک سوراخ وسط مواد خشک ایجاد کنید و مواد مرطوب را به آن اضافه کنید.با هم زن برقی مواد را هم بزنید.مواد را خوب هم بزنید تا خمیر کاملا غلیظ شود.ظرف کیک را کاملا چرب کنید.خمیر را داخل سینی بریزید.۵۰ تا ۶۰ دقیقه مواد را در فر بپزید. مدت زمان پخت آن در فر بستگی به نوع فر شما دارد.

برای چک کردن آن خلال دندان را در کیک فرو کنید تا از پخته شدنش مطمئن شوید. اگر پخته نشده باشد به خلال دندان می چسبد.و در آخر کیک را از فر بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه سرد شود سپس از قالب بیرون بیاورید.امیدوارم از چشیدن کیک عسل مرطوب با طعم قهوه لذت ببرید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : کیک عسل و قهوه ، دستور پخت کیک ، کیک عسل ،
 با سلام و خسته نباشید, احساس میکنم جایی رو اشتباه کردید :′)
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت