دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آش دوغ ارومیه

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

آش دوغ ارومیه از جمله غذاهای محلی بسیار خوش عطر‌و‌طعم در این خطه از کشورمان ایران می‌باشد. غذایی که در میان اهالی این شهر و گردشگران طرفداران زیادی پیدا کرده است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : mohsenmm شماره پست : 22746 تاریخ انتشار : 1397/12/17
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : msdsaleh ,
آش دوغ ارومیه از جمله غذاهای محلی بسیار خوش عطر‌و‌طعم در این خطه از کشورمان ایران می‌باشد. غذایی که در میان اهالی این شهر و گردشگران طرفداران پروپاقرص زیادی دارد. این غذا به علت داشتن 3 نوع سبزی سرشار از خاصیت می‌باشد. همچنین، نخود موجود در این غذا، ویتامین‌هایی از جمله آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، نشاسته و مس را دربرمی‌گیرد.

شاید باور نکنید اما مصرف این گیاه بهترین دارو برای تقویت قلب و رفع یبوست حاد و مزمن می‌باشد. همچنین، نخود عضلات اسکلتی را تقویت کرده و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران اکیداٌ توصیه می‌گردد. از دیگر خواص این ماده غذایی می‌توان به تقویت سیستم ایمنی مخصوصاٌ در مبتلایان به ام‌اس و خاصیت ضد سرفه و سرما‌خوردگی اشاره کرد. این مقاله، به بیان دستور پخت این آش دوغ فوق‌العاده خوشمزه برای شما عزیزان می‌پردازد. باشد که با سرو آن در میان عزیزانتان از عطر‌و‌طعم دلپذیرش نهایت لذت را ببرید.


مواد اولیه:

برنج: 1 پیمانه.
نخود: 250 گرم.
سبزیجات( شامل شوید، جعفری و تره): مجموعاٌ 700 گرم.
دوغ گازدار: 2 لیتر.
نمک و فلفل: به میزان لازم.
سیر تازه خرد شده: به میزان لازم.


طرز تهیه :

ابتدا در قابلمه نسبتاٌ بزرگی نخود را که از شب قبل خیس کرده و آب آن را چندین بار عوض کرده‌اید به همراه 6 لیوان آب بپزید. سپس، برنج را به آن افزوده و اجازه دهید تا برنج به‌اصطلاح مغزپخت شود. توجه داشته باشید که به خاطر وجود دوغ در این آش، نیاز به ریختن آب زیادی نیست. بعد از پخت کامل برنج، سبزی‌ها را پس از خرد کردن داخل آش بریزید. در این زمان، در قابلمه را برای جلوگیری از تیره‌رنگ شدن سبزی‌ها نیمه‌باز بگذارید. دوغ را نیز 15 دقیقه پیش از آماده شدن کامل آش به آن افزوده و مرتب به هم زده تا دوغ با آش مخلوط شود. در این مرحله، به‌هیچ‌وجه در قابلمه را نبندید. چون دوغ‌ها می‌برد. پس از حدود یک ربع، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید. سیر را در ماهی‌تابه‌ای جداگانه سرخ کنید و در زمان سرو آش را با آن تزیین نمایید.


نکات:

. این نوع آش دوغ، به خاطر وجود سیر و دوغ زیاد ممکن است منجر به افت فشارخون در شما شود. بنابراین، در مصرف آن افراط نکنید. یا می‌توانید بعد از سرو شیرینی میل بفرمایید.
. اگر مایل باشید می‌توانید نصف پیمانه جو پرک را نیز به آش اضافه کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : آش دوغ ارومیه ، آش دوغ ، طرز تهیه آش دوغ ارومیه ،
 آش دوغ ترکا که خیلی معروفه ولی حقیقتا به من خیلی نچسبید چند باری که امتحان کردم.
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت