دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



درست کردن مربا هویج

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

بهتر است مرباى هويج را بعد از پخت براى مدت 24 ساعت در همان قابلمه نگهداريم تا اگر شكرك زد ، دوباره آنرا با كمى آب يا گلاب بجوشانيم
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : samiragh شماره پست : 22545 تاریخ انتشار : 1397/12/22
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , alirahimi , javadram ,
مواد لازم :

هویج ريز رنده شده  1 کیلو گرم 
شکر 1 کیلو گرم
گلاب 100 ميلى گرم ( به میزان لازم ) 
هل درسته  10 عدد
زعفران 1/8 قاشق چای خوری ( به صورت خشک استفاده كنيد )
وانیل کمی ( به میزان لازم )
چوب دارچین 1 عدد
جوز هندی 1 پنسه ( به میزان لازم )
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
پودر فلفل کمی ( در صورت تمايل )


طرز تهیه :
هويج را يک شب جلوتر رنده كنيد و در يک قابلمهء لعابى ريخته و داخل آن هل را ريخته و روى آن شكر ريخته و بدون اينكه آن را هم بزنيد درب آن را گذاشته و آهسته قابلمه را كنار گذاشته تا زمان پخت .روز بعد ( يعنى حدوداً 12 ساعت بعد ) قابلمه را با درب آن روى حرارت ملايم گذاشته ( خيلى ملايم ) و اجازه دهيد شكر آهسته آهسته ذوب شود و هويج از زير آهسته آهسته بپزد كه حدوداً يک ساعت زمان لازم دارد، ميتوانيد از شعله پخش كن استفاده نماييد (شكر را هم نزنيددر اين روش آب احتياجى نيست و مربا خودش آب می اندازد .

در آخر كه قل هاى ريز مربا را ملاحظه خواهيد كرد آب ليمو و يا جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از ده دقيقه چوب دارچين ، زعفران ، گلاب ، جوز هندى و وانيل ( 1/4 قاشق چاى خورى فلفل قرمز در صورت تمايل ، نگران نباشيد مرباى شما تند نخواهد شد ) را ريخته و از روى حرارت برداريد و بهتر است تا 24 ساعت در همان قابلمه بماند ولى درب آن را برداشته و روى قابلمه يک دستمال بزرگ و سنگين يا يک حوله بياندازيد تا زمان خنک شدن عرق نكند ، و بعد از اينكه خنک شد و مطمئن شديد كه مربا شكرک نزده آن را داخل شيشه هاى تميز و كوچک ريخته و در يخچال قراردهيد ، توجه داشته باشيد كه هل و چوب دارچين را از مربا جدا نكنيد .


نكته در تهیه مرباى هويج :

ميتوانيد از خلال هاى تازه پوست پرتقال هم در مرباى هويج استفاده كنيد ( به اندازهء 1/2 پ ) و يا دو ق غ خشک آن ، كه البته بايد بعد از كمى جوشاندن و قرار دادن در آب سرد براى چند ساعت و تعويض مرتب آب آن استفاده كنيد.خلال بادام و پسته هم در مرباى هويج عاليست و مربا را زيبا ميكند، در صورت تمايل اواخر پخت به مربا به همان صورت خشک اضافه كنيد . ( از هر كدام يک ق غ )در صورتى كه مرباى هويج با حرات كم و يكنواخت پخته شود شكرک نخواهد زد .و اگر شكرک زد مربا را دوباره روى حرارت قرار دهيد با 100 ميلى گرم آب معمولى براى مدت پنج دقيقه جوشانده و از روى حرارت برداريد . و بعد از اينكه خنک شد در ظرف ريخته و كنار بگذاريد .

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : درست کردن مربای هویج ، مربا هویج ، طرز تهیه مربای هویج
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت