دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

EN
ورود به حساب ثبت نام


آموزش پخت کالزونه پیتزای تا شده‌ ی ایتالیایی
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

در این سری از مطالب آشپزی ، باز هم میرویم سراغ آشپزی ملل و غذایی ایتالیایی را در ادامه ی این مطلب به شما معرفی میکنیم. کالزونه پیتزایی ایتالیایی با طرح و شکلی متفاوت است . اگر میخواهید با طرز پخت جدیدترین و متنوع ترین غذاها آشنا شوید با ما همراه باشید .
گزارش تخلف دوست داشتم ( 1 ) بنچاق !
نویسنده : behzad74 شماره پست : 22486 تاریخ انتشار : 1397/05/27
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : andy74 ,

کالزونه نوعی غذای ایتالیایی است که با خمیر پیتزا تهیه می شود و به نوعی یک پیتزای تا شده محسوب می شود. طرز تهیه کالزونه پیتزای تا شده‌ ی ایتالیایی را در ادامه به شما آموزش داده ایم.داخل کالزونه را می توان با ترکیبات مختلف پیتزا پر کرد.در این دستور پخت با کالزونه مرغ پنیری آشنا می شویم. این کالزونه خوشمزه را همراه با سس مارینارا نوش جان کنید و از طعم پنیری آن لذت ببرید.

 
 

مواد لازم:

 

خمیر پیتزا 450 گرم

پنیر ریکوتا 1/2 فنجان

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 فنجان

سیر رنده یا ریز خرد شده 3 حبه

پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

مرغ پخته و خرد شده 2 فنجان

پنیر موزارلا رنده شده 1 فنجان

کره آب شده 2 قاشق غذاخوری

سس مارینارا برای سرو

طرز تهیه کالزونه پیتزای تا شده‌ ی ایتالیایی


 

طرز تهیه کالزونه مرغ پنیری :

 

1-فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. سطح کارتان کمی آرد بپاشید.خمیر پیتزا را به 4 بخش تقسیم کنید، سپس هر تکه را با وردنه باز کنید و بصورت دایره هایی با قطر حدودا 17 سانتیمتر دربیاورید.

 

2-پنیر ریکوتا، 1/4 فنجان پنیر پارمزان، سیر رنده شده،پیازچه خرد شده، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید.

 

3- 1/4مواد را روی نصف یکی از خمیرها بریزید و با فاصله 1-2 سانتی از لبه ها پخش کنید.پنیر موزارلا را روی مواد بریزید. طرف دیگر خمیر را روی مواد تا کنید تا یک نیم دایره بوجود بیاید.سپس با دست لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ها کاملا مهر و موم شوند.

 

4-به همین ترتیب سه خمیر دیگر را نیز آماده کنید. کالزونه ها را با فاصله داخل سینی فر قرار دهید.با برس کمی کره آب شده روی آن ها بمالید، سپس باقیمانده پنیر پارمزان را روی آن ها بپاشید.

 

5-سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید . تا پنیر آب شود و روی کالزونه ها برشته و طلایی شود. کالزونه ها را خارج کنید و همراه با سس مارینارا نوش جان کنید.


محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : غذاهای ایتالیایی ، تهیه پیتزا کالزونه ایتالیایی ، پخت کالزونه ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت