دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



خواص عدس برای کاهش وزن و کنترل قند خون
پست های بیشتر از دسته بهداشت و سلامت

به نظر شما چه مواد مغذی در عدس وجود دارد؟ چه چیزی در آن وجود دارد که باعث می شود افراد آن را دوست داشته باشند؟ مواد مغذی موجود در عدس مزایای زیادی برای بدن دارند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 5 ) بنچاق !
نویسنده : rahman1341 شماره پست : 21893 تاریخ انتشار : 1397/09/16
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : mahvash , hoomanz , mohsenenzo67 , Hanieh4396 , ns6200 ,
این مزایا شامل توانایی آن برای بهبود و حفظ سلامت قلب، کمک به کاهش وزن به شیوه سالم ، مبارزه با افزایش قند خون و بهبود سلامت سیستم گوارش است.عدس برای هزاران سال غذای اصلی هندی ها و افراد مقیم خاورمیانه بوده است. این روزها مردمان سرتاسر جهان از عدس در دستورهای پخت مختلف استفاده می کنند و از مزایای موجود در آن بهره مند می شوند. از آنجایی که این ماده سرشار از پروتئین است و مواد مغذی زیادی دارد، گیاهخواران عاشق آن هستند.


خواص عدس:

عدس منبع بسیار خوبی از فیبر است:مصرف فیبر بسیار در روز می تواند یکی از روش های عالی برای سیر کردن شکم و کاهش وزن باشد. عدس حاوی فیبر محلول و نامحلول است. این موضوع بدین معناست که این ماده با توسعه در شکم و جذب آب می تواند شما را سیر نگه دارد. همچنین وجود فیبر سلامت قلب، سیستم گوارش، عملکرد سیستم ایمنی بدن را با حمل مواد زائد، چربی های اضافی و سموم به خارج از بدن بهبود می بخشد.برخی از جمعیت های سالمی که بر روی کره خاکی زندگی می کنند از رژیم غذایی مدیترانه ای تبعیت می نمایند.

این رژیم به افراد اجازه می دهد عدس را به طور منظم مصرف کنند و سلامت کلی بدن خود را بهبود ببخشند.خواص عدس برای سلامت قلب:مطالعات انجام شده نشان می دهد که عدس یکی از بهترین منابع برای فیبر محلول است و همین امر باعث می شود این ماده برای کاهش کلسترول و پیشگیری از بیماری های قلبی مفید باشد. محققان دریافته اند که رژیم غذایی با عدس بالا از بروز پرفشاری خون جلوگیری می کند و می تواند سطح کلسترول را در مقادیر پایین تری نگه دارد.سطح پایین کلسترول باعث کاهش آسیب وارد شده به شریان ها می شود و از بروز بیماری های قلبی می کاهد

در مقایسه با سایر گوشت های فرآوری شده یا پرچرب، عدس در برگیرنده چربی و سدیم بسیار پایینی است و همین امر می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. رژیم غذایی با سدیم اندک می تواند به بهبود سطح فشار خون کمک کند.عدس مواد مغذی زیادی همچون فولات، پتاسیم و منیزیم را فراهم می کند. فولات می تواند به کاهش سطح homocysteine کمک کند که یکی از فاکتورهای خطر شناخته شده برای بیماری های قلبی است. منیزیم و پتاسیم نیز می تواند به جریان خون کمک نماید و حمل اکسیژن و مواد مغذی به سایر قسمت های بدن را تسهیل کند.


عدس و سلامت سیستم گوارش:

عدس با وجود سطح بالای فیبر غذایی باید در فهرست مواد مصرفی هر فردی قرار داشته باشد. مصرف این ماده به بهبود اجابت مزاج کمک می کند. سطح بالای فیبر نامحلول در عدس باعث جذب آب در سیستم گوارش می شود و می تواند مواد زائد را به بیرون از بدن حمل نماید. این موضوع باعث می شود عدس یک ماده عالی برای تنظیم دستگاه گوارش باشد و از بروز یبوست، بیماری التهابی روده ، سندرم روده تحریک پذیر و حتی اسهال پیشگیری کند.برای اینکه بتوانید بیشترین استفاده را از مواد مغذی عدس ببرید، آب زیادی بنوشید. در این شرایط فیبر مایع را به خود جذب می کند.به قلیایی شدن بدن کمک می کند و سطح PH را متعادل می سازد:

عدس یکی از مهم تری منابع پروتئین قلیایی است و همین امر برای تعادل سطح PH بسیار مهم است. زمانی که سیستم گوارش بسیار اسیدی می شود( به خاطر مصرف غذاهای فرآوری شده ای که شکر بالایی دارند و سرخ شده اند) عدم تعادلی در باکتری ها رخ می دهد که به مشکلات متعددی می انجامد.عدس به بدن کمک می کند با محیط اسیدی روده مبارزه کند و رشد باکتری های سالم را ترویج می کند.


تنظیم سطح قند خون با مصرف عدس:

تحقیقات انجام شده نشان می دهد که سطح بالای فیبر محلول در عدس می تواند گلوکز موجود در کربوهیدرات را به دام بیندازد و هضم را کندتر کند. این موضوع بدین معنی است که عدس می تواند سطح قند خون را پایدار سازد و این موضوع برای پیشگیری از تغییرات خلق و خو و شرایط حادی همچون دیابت، مقاومت به انسولین و هیپوگلیسمی مهم است.یکی از خصوصیات کلیدی عدس محتوای اندک نشاسته در آن است. عدس در برگیرنده ۳۵ درصد از نشاسته قابل هضم است و ۶۵ درصد باقی مانده به عنوان نشاسته مقاوم طبقه بندی می شود. این نوع نشاسته از جذب و هضم در روده کوچک فرار می کند.


عدس منبع ارزشمندی از پروتئین گیاهی است:

عدس به عنوان بهتری منبع پروتئین گیاهی در نظر گرفته می شود. همانطور که در بخش های قبلی مقاله ذکر کردیم، عدس ۱۸ گرم پروتئین در هر پیمانه دارد. این مقدار معادل مصرف سه تخم مرغ کامل است! می توان عدس را به جای گوشت در بیشتر رسپی ها مورد استفاده قرار داد. این ماده فیبر و مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند.عدس منبع مهمی از پروتئین برای افرادی است که از خوردن محصولات حیوانی اجتناب می کنند. این ماده همچنین مواد معدنی زیادی را تامین می کند. مواد معدنی ضروری که در گوشت یافت می شود( همچون آهن و ویتامین B) ممکن است در رژیم غذایی گیاهخواران وجود نداشته باشد و همین امر به تغییرات خلق و خو و سایر نشانه ها بیانجامد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : خواص عدس برای کاهش وزن ، خواص عدس ، کاهش وزن ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت