دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه کیک اسفنجی ساده با پف زیاد برای پایه کیک
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

کیک اسفنجی را می توان پایه اصلی تمامی کیک های مناسب جشن تولد دانست. کیک اسفنجی در اصل پایه کیک برای خامه کشی می باشد و یادگیری روش صحیح پخت آن برای همه افراد مهم و کاربردی است. از این رو و بنا به درخواست شما دوستان هنرمند در این مطلب به ارائه طرز تهیه کیک اسفنجی با پف زیاد می پردازیم که امیدواریم این دستور پخت امتحان شده کیک اسفنجی برای شما دوستان نیز مفید باشد و با استفاده از آن اقدام به تهیه کیکی خوشمزه و عالی نمایید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : adnanads شماره پست : 21284 تاریخ انتشار : 1397/11/14
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : shakiba21 , mz71 , sohilmohaghegh , emad313 ,
کیک های خانگی تنوع بالایی دارند از جمله کیک زیرا، کیک هویج، کیک شکلاتی، کیک نارگیلی، کیک پرتقالی، کیک ماست، کیک اسفنجی، کیک شیفون و… که هر یک با روشی جدا گانه تهیه می شوند. همانطور که گفتیم در این مطلب قصد داریم به ارائه طرز تهیه کیک اسفنجی بپردازیم که یکی از سبک ترین کیک های پایه محسوب می گردد، بعد از تهیه این کیک می توانید با استفاده از خامه کیک سطح آن را به دلخواه تزیین نموده و کیک تولد شیک و زیبایی داشته باشید.


مواد لازم

تخم مرغ : ۱۰عدد
شکر : ۲۵۰ گرم (تقریبا یک پیمانه)
آرد سفید : ۲۵۰ گرم (یک پیمانه + دو سوم پیمانه )
بیکینگ پودر : یک و نیم قاشق مرباخوری
وانیل : یک قاشق چای خوری
آب جوش : سه قاشق غذا خوری


طرز تهیه کیک اسفنجی برای تولد

برای شروع ابتدا زرده و سفید تخم مرغ ها را از یکدیگر جدا نمایید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان حتی کمی از زرده وارد سفیده ها نشود.در اولین مرحله سفیده ها را با نیمی از شکر خوب با دور تند همزن بزنید تا کامل فرم بگیرد.  توجه دشاته باشید که این هم زدن، باید در یک جهت باشد.

حال به سراغ زرده تخم مرغ ها رفته و آنها را با باقیمانده شکر و وانیل مخلوط کرده و ابتدا با دور کند همزن بزنید، سپس آب جوش را در حین هم زدن، به آن اضافه نموده و با دور متوسط همزن خوب هم بزنید.آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و از قبل سه دفعه الک نمایید. حال سفیده تخم مرغ و آرد را طی سه یا چهار مرحله به زرده اضافه نماید و به صورت دورانی هم بزنید.

ته قالب ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید، حال مایه کیک را داخل قالب ریخته و آن را به آرامی روی زمین یا میز بکوبید تا حبابی در آن باقی نماند. قالب را داخل فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم شده است قرار دهید، مدت زمان پخت این کیک بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است که زمان دقیق آن بستگی به فر شما دارد.قالب را از خارج کرده و بعد از خنک شدن لبه های آن را با چاقو جدا نموده و سپس کیک را از قالب خارج کنید و کاغذ ته آن را بکنید.

نکات مهم :

برای پخت کیک اسفنجی با این روش به ازا هر تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر اضافه کنیم، حال می توانید به همین نسبت مقدار مواد اولیه را کم یا زیاد نمایید.بهتر است برای تهیه این نوع کیک از تخم مرغ خنک استفاده نمایید. در حین هم زدن تخم مرغ ها بهتر است آنها را در یک جهت هم بزنید.هم زدن زرده تخم مرغ ها در این کیک خیلی مهم است و باید خیلی خوب زده شود.

آرد را در هر مرحله با استفاده از الک به مواد اضافه نمایید.در صورتی که سفیده و آرد را به صورت دورانی هم نزنید، ممکن است پف کیک شما از بین برود.این مقدار کیک برای حدود ۲۵ تا ۳۰ نفر کافی است.تفاوت کیک اسفنجی و کیک شیفون استفاده از روغن است. (در طرز تهیه کیک اسفنجی از هیچ روغنی استفاده نمی شود)

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : کیک اسفنجی ، طرز تهیه کیک ، کیک با پف زیاد ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت