دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



تهیه ترشی آناناس
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ترشی آناناس یکی از خوشمزه ترین ترشی هاست . اگر عاشق خوراکی های ترش هستید حتما این ترشی را تهیه کنید. چون خود آناناس هم ترش است و بقول معروف ترش اندر ترش می شود.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 9 ) بنچاق !
نویسنده : sara997 شماره پست : 19688 تاریخ انتشار : 1397/09/10
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , milad1664 , aderan , Sheba , nima2287 , bargh , eeeeee , shirind , vashty ,
مواد لازم:

کمپوت آناناس  یک قوطی متوسط
سرکه  دولیوان
آب لبو غلیظ شده  دوتا سه قاشق غذاخوری


طرز تهیه ترشی آناناس:

برای تهیه ترشی اناناس ابتدا اناناس را  بشویید . سپس پوست آن را بکنید و به شکل دلخواه برش دهید . میتوانید آن را حلقه حلقه کنید . یادتان باشد برای تهیه این ترشی قیافه آناناس مهم نیست . پس اگر آناناسی را دیدید که به دلیل سایز ، نرس بودن ، لکی بودن یا … ارزان تر است  میتوانید ان را بخرید .در مرحله بعدی برای تهیه ترشی آناناس باید سرکهه و آب لبو را روی حرارت بگذارید تا  جوش بیاید. ( آب لبو را به اندازه ای اضافه کنید که سرکه رنگش عوض شود ) . میتوانید از آب لبو استفاده نکنید تا ترشی تان رنگش طبیعی باشد .

همچنین میتوانید از رنگ های خوراکی سبز یا … استفاده کنید. این به سلیقه شخصی شما مربوط می شود . وقتی که سرکه جوش آمد ، آب کمپوت آناناس را به سرکه اضافه بیافزایید و بعد از اینکه یک قل زد ، زیر حرارت را خاموش بکنید.در این قسمت باید حلقه های آناناس را داخل ظرف ترشی بچینید و  مایع سرکه و آب آناناس را روی حلقه های میوه بریزید. دقت کنید این مایع باید به طور کامل روی حلقه های آناناس را بپوشاند.

وقتی که مایع حسابی سرد شد ، در ظرف را ببندید و به مدت یک هفته داخل یخچال قرار بگذارید.حدودا یک هفته بعد ترشی تان آماده است و میتوانید از ان میل کنید . به این نکته دقت کنید که محلول سرکه و آب کمپوت را وقتی گرم است به میوه ها اضافه کنید. نباید داغ داغ باشد.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : تهیه ترشی آناناس ، ترشی آناناس ، انواع ترشی ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت