ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن دستی به حدی میزنیم که کرم رنگ شود، آب هویج را به آرامی در چند مرحله به زرده ها اضافه کرده و هم میزنیم تا یک دست شود.
مواد لازم :
آرد برنج ۲ پیمانه
آرد گندم ۱ پیمانه
گلاب ۱پیمانه
آب هویج ۵ پیمانه
شکر ۳پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
روغن جامد یا مایع به میزان لازم
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا زرده های تخم مرغ را با همزن دستی به حدی میزنیم که کرم رنگ شود، آب هویج را به آرامی در چند مرحله به زرده ها اضافه کرده و هم میزنیم تا یک دست شود.شکر را با گلاب مخلوط کرده روی گاز میگذاریم تا شکر در گلاب حل شود ولی نباید جوش بیاد. زعفران را هم اضافه میکنیم، هر دو ورد را با هم مخلوط میکنیم و خیلی کم تفت می دهیم، نباید رنگ آرد عوض شود.روغن را اضافه کرده به حدب که آرد مثل ماست شل شود، در ادامه به ترتیب ابتدا کمی آب هوبج و تخم مرغ سپس شکر و گلاب را مرحله به مرحله اضافه میکنیم.
خوب به هم میزنیم تا حلوا خوب بپزد و به حدی برسد که از ظرف جدا شود، همونطور که تو عکس مشخصه حلوا رو دو رنگ تزیین کردم. به قسمت قهوه ای رنگ کمی پورد کاکایو اضافه کردم وبعد خوب مخلوط کردم تا به رنگ دلخواهم در اومد. سپس در قیف ریختم و با ماسوره ی مناسب تزیین کردم.