دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



این میوه ها را با هم نخورید ! 
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

محققان میوه ها را به 4 گروه میوه های شیرین، میوه های اسیدی، میوه های غیراسیدی و میوه های خنثی تقسیم بندی کرده اند و معتقدند هنگام مصرف میوه ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه های هم گروه استفاده کرد. 
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : ns6200 شماره پست : 17389 تاریخ انتشار : 1396/12/05
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : Faren , fzqueen ,
ترکیب میوه ها با هم نه تنها ما را از خواص بسیار آنها بهره مند نمی سازد بلکه خطرات زیادی برای سلامتی دارد. میوه ها و سبزیجات جزو مواد غذایی عالی هستند که خواص  فراوانی برای بدن دارند و همیشه به خوردن آنها توصیه های فراوانی شده است . میوه ها و سبزیجات خواص فراوانی دارند اما به شرطی که از ترکیب آنها با هم خودداری شود . مصرف میوه روند سوخت و ساز قند، چربی و پروتئین را در بدن بالا می برد و تاثیر زیادی در حفظ سلامت و تندرستی بدن دارد. از این رو مصرف روزانه آنها به همه افراد خانواده توصیه می شود. محققان میوه ها را به 4 گروه میوه های شیرین، میوه های اسیدی، میوه های غیراسیدی و میوه های خنثی تقسیم بندی کرده اند و معتقدند هنگام مصرف میوه ها یا تهیه سالادهای میوه باید دقت کرد تا از میوه های هم گروه استفاده کرد.

برای تهیه سالاد میوه ، افراد از میوه هایی استفاده کنند که در گروه میوه های شیرین قرار دارد زیرا استفاده از میوه های گروه های مختلف موجب بروز واکنش شیمیایی در بدن شده و مشکلاتی را برای مصرف کننده، ایجاد می کند. ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد.پس این میوه ها نباید با هم خورده شوند. مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات عادتی سالم به نظر می رسد. با این وجود، ترکیب دو میوه یا مصرف آنها به صورت همزمان گاهی مواقع چندان ایده خوبی نیست. ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد.


میوه هایی که هرگز نباید با هم خورده شوند :

هویج و پرتقال : ترکیب این دو ماده غذایی می تواند موجب شکل گیری سوزش سردل و رفلاکس صفراوی شود. آب هویج و پرتقال به  صورت روزانه مصرف می شوند، اما باید به این نکته اشاره داشت که این کار می تواند به آسیب کلیه منجر شود. ترکیب این دو ماده غذایی گاهی اوقات می تواند کشنده باشد. ترکیب میوه پرتقال با هویج بسیار مضر است.

شیر و آناناس : این ترکیب می تواند به شکل گیری سردرد، معده درد، عفونت، اسهال و تهوع منجر شود. آناناس حاوی بروملین است و از این  رو، هرگز نباید با شیر ترکیب شود. این ترکیب برای نوزادان بسیار خطرناک است. لیمو و پاپایا از مصرف این ترکیب پرهیز کنید و همچنین، آن را به کودکان ندهید.

لیمو و پاپایا : ترکیب لیمو و پاپایا می تواند به شکل گیری کم خونی و  مشکلاتی در زمینه سطوح هموگلوبین منجر شود.

موز و گواوا : این ترکیب می تواند به شکل گیری تهوع و سردرد منجر شود،  زیرا موجب تولید گاز و اسیدوز می شود.

شیر و پرتقال : هنگامی که آب پرتقال را به غلات صبحانه و شیر اضافه می کنید، در حقیقت گوارش آن را برای معده دشوار می سازید. معده توانایی پردازش نشاسته غلات صبحانه را ندارد و این می  تواند به شکل گیری مشکلات سلامت منجر شود. خوردن میوه پرتقال با شیر اصلا توصیه نمیشود. 

موز و پودینگ : این ترکیب برای نوزادان می تواند کشنده باشد. ترکیب موز و پودینگ تولید سم را تحریک می کند و گوارش آن سخت و دشوار است.  


برای ترکیب میوه ها با یکدیگر می توانید فهرست زیر را مد نظر قرار دهید:

شیرین : موز، سیب، آلو، طالبی و هندوانه. شما می توانید این میوه ها را با یکدیگر ترکیب کنید، زیرا حاوی اسید نیستند.

اسیدی : لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور و گریپ فروت. این میوه ها  حاوی اسید سیتریک هستند و می توانند با یکدیگر ترکیب شوند.

نیمه اسیدی : تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی. این میوه ها از محتوای اسید کمی برخوردار هستند.

خنثی : آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل. این میوه ها از محتوای ویتامین، چربی های سالم و پروتئین بالا سود می برند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : میوه های اسیدی ، میوه های شیرین ، میوه های خنثی ، میوه های غیر اسیدی ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت