ترفندهای آشپزی برای زندگی بهتر | ترفندهای آشپزی,نکات خانه داری,خلاقیت های آشپزی,

ورود به حساب کاربری دسترسی سریع

ترفندهای آشپزی برای زندگی بهتر

امروز می خواهم ترفندهای آشپزی را به شما آموزش دهم که با انجامشان می توانید زندگی را برای خود ساده تر کنید.

۱- چگونه سوپی که شور شده را نجات دهیم؟

راه های زیادی برای انجام این کار وجود دارد، برای مثال می توانید یک توری به همراه مقدار کمی غلات را داخل قابلمه سوپ قرار دهید و بجوشانیدش. توری نمک اضافی را به خود جذب می کند. می توانید یک حبه قند را با قاشق غذا خوری داخل سوپ فرو ببرید. وقتی قند شروع به ذوب شدن کرد قاشق را بردارید و همین فرآیند را با حبه قندی دیگر تکرار کنید.

 

۲- چگونه گوشت را نرم کنیم؟

اگر می خواهید استیکی نرم و فوق العاده درست کنید قبل از پخت گوشت را در سس مایونز بخیسانید تا نرم شود.

 

۳- بلال

باقی مانده بلال آب پز را می توانید در سالاد مورد استفاده قرار دهید. تنها کافیست با یک چاقو تیز ذرت ها را از رویش جدا کنید.

 

۴- چگونه طعم قوی یک غذا را حفظ کنیم؟

قبل از سرو یک غذای گرم بشقاب را گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. با همین ترفند کوچک می توانید به حفظ طعم قوی و تازگی غذا کمک کنید.

 

۵- چگونه به سادگی زرده تخم مرغ را جدا کنیم؟

به جای استفاده از وسائل مختلف برای بیرون کشیدن زرده تخم مرغ می توانید با یک بطری پلاستیکی ساده این کار را بکنید. کافیست ورودی بطری را روی زرده نگه دارید و با کمی فشار به اطراف بطری و سپس رها کردن زرده را از روی سفیده به داخل بطری بکشید.

 

۶- شیر و پوره سیب زمینی

بهتر است شیر سرد به پوره سیب زمینی اضافه نکنید. این کار باعث می شود پوره خاکستری رنگ شود. اگر شیر را بجوشانید و همانطور داغ به پوره اضافه اش کنید بهتر است.

 

۷- حبه های یخ خوش طعم

می توانید با اضافه کردن لیمو، پرتقال، توت و برگ نعناع به حبه های یخ آنها را خوش طعم کنید. اضافه کردن این حبه های یخ به نوشیدنی ها هم ظاهری زیبا ایجاد می کند و هم طعم اضافه می کند.

 

۸- اگر نان در حال بیات شدن بود

به غیر از ساندویچ راه های زیادی برای غذا درست کردن با نان وجود دارد. یکی از آنها نان پنیری است که غذایی فوق العاده خوشمزه را می توانید به این روش درست کنید.

    دوست داشتم ! ( 8 + ) گزارش تخلف این پست نویسنده : saeedfarahimosavar دسته بندی : تغذیه و آشپزی
    چگونه باید غذا بخوریم ؟ چگونه باید غذا بخوریم ؟
    این میوه ها را با هم نخورید !  این میوه ها را با هم نخورید ! 
     زمان نوشیدن آب برای چربی سوزی  زمان نوشیدن آب برای چربی سوزی
    سالاد قارچ سالاد قارچ
    کاربردهای جالب از نمک کاربردهای جالب از نمک
    از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده
    ۴ ماده غذایی برای پیشگیری از کم خونی ۴ ماده غذایی برای پیشگیری از کم خونی
    کمبود ۶ ماده مغذی را در صورت تان تشخیص دهید کمبود ۶ ماده مغذی را در صورت تان تشخیص دهید
    • در یک تعریف جامع، آشپزی یک هنر، تکنولوژی و مهارت برای فراهم آوردن غذا، با اسفاده از گرما و یا بدون آن می باشد. آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذایی برای مصرف است



    برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


    نماد اعتماد ملی
    1