دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه فیله تیلاپیا سوخاری
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 17342 تاریخ انتشار : 1396/11/24
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : vashty , mahdimol , Sajjad01 , amirhosein1818 ,
- مواد لازم:

روغن زیتون 1/4 پیمانه؛
آرد 2 قاشق غذاخوری؛
فلفل 1 قاشق چایخوری؛
نمک به مقدار کافی؛
رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری؛
پرک سوخاری کلاسیک 1 پیمانه؛
تخم مرغ 1 عدد؛
فیله تیلاپیا 4 عدد؛
سس تارتار برای سرو؛
نان، کاهو، گوجه و پیاز ورقه شده برای سرو؛
زمان لازم: تقریبا 30 دقیقه؛
مناسب برای 4 نفر.


- طرز تهیه:

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است. در ضمن استفاده از رنده لیموترش در کنار ادویه های دیگر طعمی عالی به ماهی شما میدهد و بوی زهم ماهی را میگیرد. فیله تیلاپیا سوخاری را میتوانید به صورت ساندویچ با سبزیجات و سس تارتار یا سس مایونز سرو نمایید.روغن زیتون را در تابه ای روی شعله نسبتاً زیاد داغ کنید. در یک بشقاب گود، آرد، فلفل، رنده پوست لیمو، پرک سوخاری و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و هم بزنید. وقتی روغن به خوبی داغ شد، یک فیله ماهی را در تخم مرغ همزده فرو ببرید و سپس آن را در ظرف مخلوط پرک سوخاری بغلتانید تا از آن پوشانده شود. فیله تیلاپیا را در تابه قرار دهید. این کار را برای فیله های دیگر هم تکرار کنید. هر طرف آنها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در بیایند. فیله تیلاپیا سوخاری را به یک دیس پوشانده شده از دستمال حوله ای منتقل کنید تا روغن اضافی اش گرفته شود.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : تهیه فیله تیلاپیلا سوخاری ، غذای دریایی ، تهیه فیله تیلاپیا ،
 ماهی تیلاپیا ماهی خوش طعمی است که به شکل فیله عرضه می شود و نیاز به تمیز کردن ندارد. این ماهی چند سالی است که در بازار داخلی عرضه می شود و در همین مدت طرفداران و دوستداران قابل توجهی پیدا کرده است
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت