آموزش تهیه فیله تیلاپیا سوخاری | تهیه فیله تیلاپیلا سوخاری, غذای دریایی, تهیه فیله تیلاپیا,

ورود به حساب دسترسی سریع

آموزش تهیه فیله تیلاپیا سوخاری

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است.
- مواد لازم:

روغن زیتون 1/4 پیمانه؛
آرد 2 قاشق غذاخوری؛
فلفل 1 قاشق چایخوری؛
نمک به مقدار کافی؛
رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری؛
پرک سوخاری کلاسیک 1 پیمانه؛
تخم مرغ 1 عدد؛
فیله تیلاپیا 4 عدد؛
سس تارتار برای سرو؛
نان، کاهو، گوجه و پیاز ورقه شده برای سرو؛
زمان لازم: تقریبا 30 دقیقه؛
مناسب برای 4 نفر.


- طرز تهیه:

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است. در ضمن استفاده از رنده لیموترش در کنار ادویه های دیگر طعمی عالی به ماهی شما میدهد و بوی زهم ماهی را میگیرد. فیله تیلاپیا سوخاری را میتوانید به صورت ساندویچ با سبزیجات و سس تارتار یا سس مایونز سرو نمایید.روغن زیتون را در تابه ای روی شعله نسبتاً زیاد داغ کنید. در یک بشقاب گود، آرد، فلفل، رنده پوست لیمو، پرک سوخاری و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و هم بزنید. وقتی روغن به خوبی داغ شد، یک فیله ماهی را در تخم مرغ همزده فرو ببرید و سپس آن را در ظرف مخلوط پرک سوخاری بغلتانید تا از آن پوشانده شود. فیله تیلاپیا را در تابه قرار دهید. این کار را برای فیله های دیگر هم تکرار کنید. هر طرف آنها را حدود 3 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی مایل به قهوه ای در بیایند. فیله تیلاپیا سوخاری را به یک دیس پوشانده شده از دستمال حوله ای منتقل کنید تا روغن اضافی اش گرفته شود.
دوست داشتم ! ( 4 + ) گزارش تخلف این پست نویسنده : mahdi012 دسته بندی : تغذیه و آشپزی
روش تهیه یک قهوه حرفه ای روش تهیه یک قهوه حرفه ای
دستور پخت آش کلم به روش شهر باکو دستور پخت آش کلم به روش شهر باکو
آموزش پخت کالزونه پیتزای تا شده‌ ی ایتالیایی آموزش پخت کالزونه پیتزای تا شده‌ ی ایتالیایی
دستور پخت غذای پیده گوشت دستور پخت غذای پیده گوشت
روش های تشخیص شیر تقلبی از شیر سالم روش های تشخیص شیر تقلبی از شیر سالم
آموزش تهیه کوکو لوبیا سبز آموزش تهیه کوکو لوبیا سبز
آموزش تهیه نخود پلو آموزش تهیه نخود پلو
آموزش تهیه اسکندر کباب ترکی آموزش تهیه اسکندر کباب ترکی
  • ماهی تیلاپیا ماهی خوش طعمی است که به شکل فیله عرضه می شود و نیاز به تمیز کردن ندارد. این ماهی چند سالی است که در بازار داخلی عرضه می شود و در همین مدت طرفداران و دوستداران قابل توجهی پیدا کرده است



برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


نماد اعتماد ملی
1