دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش تهیه خوراک مرغ و سیب زمینی

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

خوراک مرغ و سیب زمینی پنیری یا گراتن مرغ و سیب زمینی معمولاً مورد استقبال همه قرار میگیرد و حتی ممکن است بشقاب دوم و سوم هم کشیده شود! این غذای پر محتوا و مقوی سرشار از طعم ها و عطرهای عالی است.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 17256 تاریخ انتشار : 1396/11/20
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : yazhra135 , yaser ,
 - مواد لازم:

سینه مرغ 450 گرم؛

سیب زمینی متوسط 6 عدد؛
روغن زیتون 3/4 پیمانه؛
نمک 1 قاشق چایخوری؛
فلفل 1/4 قاشق چایخوری؛
پاپریکا 1 قاشق غذاخوری؛
پودر سیر 2 قاشق غذاخوری؛
سس تند 2 قاشق غذاخوری؛
پنیر رنده شده مخلوط 1 و 1/2 پیمانه؛
پیازچه حلقه شده 1/2 پیمانه؛
زمان تهیه: تقریبا 1 ساعت؛
مناسب برای 4 نفر.


- طرز تهیه:

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید. دیس گود بزرگی را با مقداری روغن زیتون یا با اسپری نچسب چرب کنید. سینه مرغ خام را به صورت مربع های کوچک برش بزنید. سیب زمینی را بشویید و پوستش را بسابید تا نازک شود یا اگر دوست دارید آن را پوست بکنید. سیب زمینی را هم به صورت تکه های کوچک برش بزنید. روغن زیتون، نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر و سس تند را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. سیب زمینی و مرغ خرد شده را داخل این چاشنی بریزید و زیر و رو کنید تا از چاشنی پوشانده شوند. مخلوط مرغ و سیب زمینی آغشته به سس را داخل دیسی که در ابتدا چرب کردید بریزید. دیس را 50-60 دقیقه در فر قرار دهید (روی ظرف را نپوشانید) و هر 20 دقیقه کمی زیر و رو کنید تا مرغ و سیب زمینی پخته شوند. سطح سیب زمینی باید برشته و طلایی رنگ شده باشد. در مدتی که دیس مرغ و سیب زمینی در فر است ژامبون بیکن را سرخ کنید تا ترد شود. سپس آن را خرد کنید. وقتی مرغ و سیب زمینی پخته شد و به حالت مطلوب رسید آن را از فر خارج کنید. پنیر رنده شده، ژامبون بیکن و پیازچه خرد شده را روی آن بریزید.دیس را دوباره به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. دیس مرغ و سیب زمینی پنیری شما آماده است. آن را از فر خارج کنید و با ماست یا سس رنچ سرو نمایید. این کار هم طعم خوبی به غذا میدهد و هم کمی آن را خنک میکند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : تهیه غذا ، خوراک مرغ و سیب زمینی ، تهیه خوراک مرغ
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت