دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

EN
ورود به حساب ثبت نام


آموزش تهیه شیرینی خرمایی
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

این شیرینی ها،پر شده با مواد میانی از خرما هستند، پوره سیب به آن ها بافت نرمی می دهد و سبوس آن ها را سرشار ازغلات می کند.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 2 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 16699 تاریخ انتشار : 1396/10/22
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : taba10 , ns6200 ,
- مواد لازم:

خرما ۳۰۰ گرم؛

آب سیب ۳/۴ پیمانه؛
آرد دو و یک چهارم پیمانه؛
سبوس ۱/۴ پیمانه؛
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری؛
جوش شیرین 1/2 قاشق مرباخوری؛
شکر قهوه ای دو سوم پیمانه؛
رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری؛
کره ۳/۴ پیمانه؛
تخم مرغ ۱ عدد؛
پوره سیب ۱/۴ پیمانه؛
زمان تهیه: تقریبا 1 ساعت.


- طرز تهیه:

برای مواد میانی: در قابلمه ای روی حرارت متوسط، خرما و آب سیب را بجوشانید. حرارت را کم کنید و بگذارید مواد برای حدود ۱۰ دقیقه قل بزنند، تا خرما ها نرم شده و آب سیب تقریبا بخار شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. برای خمیر: آرد ها، سبوس گندم، نمک و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید. شکر و رنده ی پوست لیمو را با سرعت متوسط همزن برقی برای ۳۰ ثانیه بزنید. کره (به دمای محیط) را به مواد اضافه کنید و برای یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را به سایر مواد اضافه کنید و تا پف کند، بزنید. سپس ترکیب آرد را در ۳ مرحله و پوره ی سیب را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و بزنید. خمیر را نصف کنید و هر بخش را در کیسه ی پلاستیکی بپیچید و به صورت مستطیل باز کنید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک لایه از خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی آرد پاشی شده به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر باز کنید. در صورت نیاز بر روی آن آرد بیشتری بپاشید. کاغذ روغن رویی را بر دارید وکناره های خمیر را به مرتب کنید. سپس خمیر را به همراه کاغذ روغنی در سینی فر قرار دهید. خمیر را از طول به دو قسمت برش دهید.نیمی از مواد میانی را به طور مساوی در میان خمیر ها بگذارید. نیم سانتی متر از کناره های خمیر فاصله دهید. خمیر را روی مواد میانی برگردانید و کناره های آن را با فشار انگشت ببندید. خمیر ها را برای ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. این کار ها را با لایه دوم خمیر و مواد میانی باقیمانده تکرار کنید. خمیر ها را به مدت ۲۰ دقیقه تا طلایی قهوه ای شوند در فر قرار دهید. بگذارید تا برای ۵ دقیقه روی توری خنک شوند و سپس به قطعات ۴ سانتی متری برش دهید و بگذارید تا روی توری کاملا خنک شوند.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : شیرینی پزی ، شیرینی خرمایی ، تهیه شیرینی خرمایی ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت