آموزش تهیه چیز کیک کلاسیک | چیز کیک,چیز کیک کلاسیک,تهیه چیز کیک کلاسیک,

ورود به حساب دسترسی سریع

آموزش تهیه چیز کیک کلاسیک

لایه ی ترد بیسکویتی و لایه ی ابریشمی پنیر خامه ای، این چیز کیک نیویورکی را یکی از بهترین ها می کند.طرز تهیه در مطلب پیش رو آورده شده است.
- مواد لازم:

کره ۵ قاشق غذاخوری؛

بیسکویت ۲۰۰ گرم؛
شکر یک و سه چهارم پیمانه؛
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری؛
پنیر خامه ای ۱۱۰۰ گرم؛
پوست لیمو ترش ۱ قاشق چای خوری؛
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری؛
تخم مرغ ۴ عدد؛
زمان تهیه: تقریبا 2 ساعت؛
مناسب برای 10 نفر.


- طرز تهیه:

از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. برای تهیه لایه بیسکویتی، یک قالب گرد (کمربندی به قطر ۲۲ سانتی متری و ارتفاع ۸ سانتی متر) را با کره چرب کنید.بیسکویت ها را در غذا ساز بریزید و چرخ کنید. کره ی آب شده، یک چهارم پیمانه شکر و یک چهارم قاشق چای خوری نمک را به آن ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا خوب باهم ترکیب شوند.خمیر به دست آمده را در کف ودر صورت تمایل (تا حدود دو نیم سانتی متر) از دیواره ی قالب پخش کنید و با پشت و کناره های لیوان آن را فشار دهید.خمیر را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید، تا سفت شود. سپس آن را روی توری قرار دهید تا خنک شود. درجه حرارت فر را روی ۱۶۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

برای تهیه لایه ی پنیر، پنیر خامه ای (به دمای محیط) را با درجه ی متوسط همزن برقی بزنید تا نرم و پفدار شود. به تدریج شکر را به آن اضافه کنید و بزنید.رنده ی پوست لیمو، آب لیمو و نصف قاشق چای خوری نمک را به سایر مواد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مواد را خوب هم بزنید. مواد پاشیده شده به کناره های ظرف را هم تمیز کرده و با سایر مواد ترکیب کنید.خامه ترش را به مواد اضافه کنید و با هم بزنید.قالب را تا نیمه در فویل آلومینیومی بپیچید. ترکیب پنیر را در قالب بریزید و قالب را در سینی فر قرار دهید. آب جوش را در سینی فر،تا ارتفاع نیمی ازقالب، بریزید. سینی فر را در فر قرار دهید و آن را برای یک ساعت و ۴۵ دقیقه بپزید.قالب را از آب خارج کنید و بگذارید تا برای ۲۰ دقیقه خنک شود. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.چیز کیک را چند ساعتی در یخچال بگذارید و آن را سرد سرو کنید.
دوست داشتم ! ( 0 + ) گزارش تخلف این پست نویسنده : mahdi012 دسته بندی : تغذیه و آشپزی
آشنایی با خواص تخم کبک آشنایی با خواص تخم کبک
نکاتی برای گرم کردن کنسروها نکاتی برای گرم کردن کنسروها
آشنایی با خواص آب طالبی آشنایی با خواص آب طالبی
سيب ‌زميني سلول‌ها را جوان نگه مي‌دارد سيب ‌زميني سلول‌ها را جوان نگه مي‌دارد
آموزش تهیه کوکو لوبیا سبز آموزش تهیه کوکو لوبیا سبز
آموزش تهیه نخود پلو آموزش تهیه نخود پلو
آموزش تهیه اسکندر کباب ترکی آموزش تهیه اسکندر کباب ترکی
آموزش تهیه کوفته بوقلمون و کدو سبز آموزش تهیه کوفته بوقلمون و کدو سبز



نظری برای نمایش یافت نشد، شما اولین نظر را ارسال کنید !





برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


نماد اعتماد ملی
1