دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 16053 تاریخ انتشار : 1396/10/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , aliazadd , Fafa , momi11 ,
مواد لازم برای سالاد ماکارونی با ژامبون (4 نفر):

ماکارونی (فرم دار)   ۱ لیوان
ژامبون مرغ   ۱۰۰ گرم
ژامبون گوشت   ۱۰۰ گرم
قارچ (درشت)   ۵ عدد
پیازچه   ۲ عدد
نخود فرنگی   1.5 فنجان
جعفری (ساطوری شده)   ۱ قاشق غذا خوری
خیارشور   ۷ عدد
گوجه فرنگی گیلاسی (یا مینیاتوری)   به مقدار لازم
کره    به مقدار لازم
سس مایونز    به مقدار لازم
نمک و فلفل    به مقدار لازم    


طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون:  

ابتدا در ظرفی مناسب ماكارونی را به همراه مقداری آب،نمك و كمی آبلیمو به مرحله آبكشی رسانده و آبكش كنید و با آب سرد بشویید. در تابه ای مقداری كره ریخته و ماكارونی را داخل آن كمی تفت داده و به ظرف مناسبی انتقال دهید تا سرد شود.قارچ را خرد كرده و در مقداری كره و آبلیمو سرخ كنید.فلفل دلمه ای و پیازچه را نیز نگینی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن سرخ كنید.همه مواد سرخ شده را داخل توری قرار دهید تا روغن آنها كاملا برود و خشك شوند.

نخودفرنگی را با مقداری آب و نمك بپزید و اب آن را جدا كنید.همه مواد آماده شده را با هم مخلوط كنید.خیارشور را نگینی ریز كنید و ژامبونها را نیز نگینی خرد كنید و مواد را به سالاد اضافه كنید. سس مایونز و جعفری خرد شده را به همراه مقداری آبلیمو به مواد اضافه كرده و نمك و فلفل آنها را اندازه كنید و حداقل 1ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سالاد سرد شود.سپس روی سالد گوجه گیلاسی ریخته و برای سرو آماده كنید.      


سایر نکات:  

در صورت تمایل مقداری ذرت پخته هم به سالاد اضافه كنید. اگر دوست ندارید مواد زیادی سرخ شوند آنها را داخل فر بپزید یا آبپز كنید. در صورت تمایل به جای سس مایونز از روغن زیتون استفاده كنید. بهتر است ماكارونی را موقع آبكش كردن كمی نرم تر از حد معمول بردارید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون ، دستور تهیه سالاد ماکارونی با ژامبون ، سالاد ماکارونی با ژامبون ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت