دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش طرز تهیه کیک گلابی
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

گلابی یکی از میوه های خیلی خوشمزه است که باید در این روزها نهایت استفاده را از آن بکنیم. کیک گلابی یکی از گزینه هایی است که طعم خوب گلابی را می توانیم با آن حس کنیم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 4 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 14381 تاریخ انتشار : 1396/08/06
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , momi11 , taba10 ,
مواد لازم:  

گلابی 3 عدد
شکر 200 گرم
عسل 50 گرم
رنده پوست لیمو ترش 1عدد
زنجبیل تازه 2 برش کوچک


مواد کیک:

آرد 185 گرم
نشاسته ذرت 35 گرم
پودر زنجبیل 1/4 ق چ
پودر دارچین 1/4 ق چ
پودر هل 1/8ق چ
بکینگ پودر 2 ق چ تقریبا سرپر
تخم مرغ 3 عدد
شکر 150 گرم
کره 90 گرم    


طرز تهیه کیک گلابی:

ابتد ا گلابی ها را كامل و با دقت بشوريد ميتوانين آنها را پوست بگیرید و يا با پوست استفاده كنين در یک قابلمه مناسب گلابی ها را همراه شکر، عسل، پوست لیمو و زنجبیل تکه شد ه و مقداری  آب (تاروی گلابی ها را آب بگیرد)روی حرارت بگذارید. جوش که آمد، در آن را گذاشته و بگذارید حد ود 15 د قیقه بپزد و گلابی ها کمی نرم شوند، سپس آنها را از شربت خارج کرد ه و روی د ستمال آشپزخانه بگذارید تا شیره اضافی آنها خارج شوند. بعد از خارج کردن گلابی ها شربت آن را بذارید تا غلیظ شود وبعد میتوانید برای روی کیک از آن استفاده کنید. برای تهیه کیک آرد، نشاسته، پود ر زنجبیل، دارچین وبیکینگ پود ر را د ر یک ظرف مناسب باهم مخلوط کرد ه، آنها را د وبار الک کنید. د ر یک ظرف د یگر تخم مرغ ها و شکر را خوب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کرد ه ، سفید شود. کره(بن ماری شود) را هم به آن اضافه کرده و به هم زد ن اد امه دهید.  

حالا مخلوط آرد را به آرامی به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. فر را با د مای 180 د رجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب مستطیل شکل مناسبی را یا چرب وآرد پاشی کنید ویا اینکه یک کاغذ روغنی راطوری پهن کنید که کف ودوطرف قالب رابگیرد سپس مایه کیک را د اخل آن بریزید. حالا گلابی ها را داخل آن بچینید طوری که گلابی ها کاملاً د ر کیک فرو روند.(میتوانید برش دهید وکف قالب بذارید وبعد مواد کیک را روی آن بریزید) قالب را به مد ت 50 تا60 د قیقه د اخل فر قرار د هید تا کیک آماد ه شود. بعد از پخت تا کیک داغ هست بایک سیخ چوبی سوراخ های در کیک ایجادکنید وشربت غلیظی که درست کرده بودید را روی ان بریزید.(حدود3_5 ق غ البته به دلخواه)


نکته:

چنانچه زنجبیل تازه د ر اختیار ند اشتید، برای پخت گلابی از پود ر زنجبیل استفاده کنید. اگر دوست داشتید کیک شکلاتی داشته باشید 15گرم از آرد دستور کم کنید وپودر کاکائو روی مواد خشک الک کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه کیک گلابی ، رسپی کیک گلابی ، کیک گلابی ،
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت