دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

EN
ورود به حساب ثبت نام


آموزش تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

روغن زیتون علاوه بر اینکه عطری عالی دارد و برای تزیین به کار می رود ، پایه سوپِ آرد ذرت و اسفناج به حساب می آید.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 0 ) بنچاق !
نویسنده : mahdi012 شماره پست : 14280 تاریخ انتشار : 1396/09/03
- مواد لازم:

روغن زیتون ۱/۲ پیمانه؛

سیر ۳ حبه؛
آرد ذرت، پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه؛
اسفناج 3 پیمانه؛
نمک 1 قاشق غذاخوری؛
فلفل به مقدار لازم؛
لیمو ترش 1 عدد؛
زمان تهیه: تقریبا 40 دقیقه؛
مناسب برای 4 نفر.


- طرز تهیه:

یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای ۱ دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید. به آن ۶ پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود ۸ دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود ۱ دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). از سوپ به میزان مساوی، در ۴ کاسه بریزید. روی هر یک ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : درست کردن سوپ اسفناج ، سوپ ذرت و اسفناج ، سوپ آرد ذرت ،
 چه غذای جالب و کوتاهی سوپ با پنیر پارمزان حتما امتحانش میکنم ترکیب این مواد چه طعمی می تونه داشته باشه؟
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


تبلیغ با میترا نت