دسته بندی محتوا
پست های اسپانسرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هابهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی
1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



آموزش خشک کردن میوه برای تغذیه کودکان
پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

فرآیند خشک کردن میوه روشی مناسب برای محافظت از طعم میوه و استفاده از آن در فصل هایی است که آن میوه در بازار نیست.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : Faren شماره پست : 13789 تاریخ انتشار : 1396/07/07
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : ns6200 , momi11 , farham ,
مواد لازم:

میوه: به مقدار لازم
آب: ۱ لیوان
شکر: ۱ لیوان


طرز تهیه میوه خشک:

درون قابلمه 1 لیوان شکر را با 1 لیوان آب مخلط کنید و روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود. میوه های چیپس شده (حلقه شده) را به نوبت داخل شربت بزنید و کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزید ( شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه میباشد). کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید (کاغذ روغنی از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند)، فر را روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید. سپس سینی را درون فر قرار دهید، بسته به ضخامت میوه ها 1-3 ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است. میوه ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت آن خشک شد برگردانید تا سمت دیگر هم خشک شود، پس از آماده شدن میتوانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال نگهداری کنید. میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه هم میتوانید خشک کنید، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید.


سایر نکات:

بدلیل استفاده از شربت، چیپس پرتقال طعم خوبی خواهد داشت و تلخی کمی که در چیپس های پرتقال بازاری وجود دارد در ان وجود نخواهد داشت (چیپس پرتقال را در زمان حلقه شدن نباید زیاد نازک ببرید). از انواع میوه ها (سیب، موز، پرتقال، توت فرنگی، کیوی، خرمالو، آلو، زردآلو و … ) میتوانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید، میوه های مانند موز و توت فرنگی باید بافت محکمی داشته باشند و میوه های له شده مناسب خشک کردن نمیباشد. استفاده از شربت اجباری نیست و استفاده بیش از حد آن موجب سوختگی میوه میشود، برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و موز و … پس از حلقه کردن میتوانید بجای شربت انها را در کاسه آب مخلوط با آبلیمو بریزید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : میوه خشک ، آموزش خشک کردن میوه برای تغذیه کودکان ، طرز تهیه میوه خشک ، آموزش تهیه میوه خشک ، میوه خشک خانگی ،
 واقعامیوه خشک شده بهترین وخوشمزه ترین میان وعده است
 خشک کردن میوه ها ارزش ویتامینی آنها راکم میکنه و تمام میوه ها میشود خشک کرد
برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید



تبلیغ با میترا نت