کوفته مرغ تند | ارزش غـذایی کوفته مرغ, غذای اصلی, کوفته مرغ تند , کوفته مرغ ,طرز تهیه کوفته مرغ تند ,

1
منو کاربری منو کاربری و دسترسی ها برگشت به صفحه قبل بارگذاری مجدد این صفحه
پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با ما
بستن

کوفته مرغ تند

  • این ناگت های نرم مرغ و ذرت به همراه سسی ترش و شیرین سرو می شوند . می توان کوفته مرغ تند را لقمه هایی کوچک , بسیار مناسب یک وعده کوچک غذا یا مهمانی به حساب آورد .
    این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :
    به اشتراک گذاری در تلگرام به اشتراک گذاری در گوگل پلاس به اشتراک گذاری در فیس بوک به اشتراک گذاری در توئیتر به اشتراک گذاری در کلوب به اشتراک گذاری در لینکدین برای کسب درآمد اینجا کلیک کنید
    جدول ارزش غـذایی برای کوفته مرغ تند

    کالری برای یک نفر : 49 کالری
    چربی برای یک نفر : 1.00 گرم
    پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
    کربوهیدرات برای یک نفر : 3.70 گرم


    مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ تند :

    1. مرغ , چرخ کرده : 450 گرم
    2. پیازچه , پاک و ریز خرد شده : 5 عدد
    3. فلفل چیلی قرمز کوچک , دانه گرفته و ریز خرد شده : 1 عدد
    4. ریشه زنجبیل تازه , ریز خرد شده : 2/5 سانتیمتر
    5. ذرت کنسروی ( بدون شکر و نمک ): 100 گرم
    6. نمک : به میزان لازم
    7. فلفل سفید : به میزان لازم
    8. برنج معطر تایلندی پخته : جهت سرو


    مواد لازم جهت تهیه سس :

    1. عصاره تازه مرغ : 150 میلی لیتر
    2. آناناس مکعبی خرد شده : 100 گرم
    3. هویج , باریک خلال شده : 1 عدد
    4. فلفل دلمه ای قرمز کوچک : 1 عدد
    5. فلفل دلمه ای سبز کوچک : 1 عدد
    6. سویا سس رقیق : 1 قاشق غذاخوری
    7. سرکه : 2 قاشق غذاخوری
    8. شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری
    9. رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
    10. خمیر ذرت : مقداری


    طرز تهیه کوفته مرغ تند :

    1. برای تهیه کوفته , گوشت مرغ را به همراه پیازچه , فلفل چیلی , زنجبیل , ذرت و نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید.

    2. مخلوط را به 16 قسمت مساوی تقسیم نموده و به شکل گلوله درآورید . یک قابلمه آب را به جوش آورید . کوفته ها را داخل یک سبد بخارپز که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید و روی آب در حال جوش بگذارید ، درب قابلمه را ببندید و به مدت 10 تا 12 دقیقه آهسته بجوشانید .

    3. برای تهیه سس , عصاره مرغ و آب آناناس را داخل یک قابلمه ریخته و به جوش آورید . هویج و فلفل ها را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشند . باقیمانده مواد اولیه را افزوده , هم بزنید تا غلیظ شود . چاشنی آن را اندازه نموده و کنار بگذارید .

    4. کوفته ها را از سبد خارج نموده و به بشقاب پذیرایی منتقل نمایید . با پیاز کوهی تزیین و به همراه برنج پخته و سس سرو نمایید .


    منبع : آشپزی سریع و آسان
  • گزارش تخلف این پست نویسنده : mhmn1365 دسته بندی : تغذیه و آشپزی ارزش پست : 50 ریال عایدی شما : ویژه کاربران
  • غذاهای تند عالیههه



برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


نماد اعتماد ملی
کسب درآمد از به اشتراک گذاری پست های مجله میترا در شبکه های اجتماعی !