منو کاربری و دسترسی ها
پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با ما
دسته بندی موضوعی پست ها

کوفته مرغ تند

  • این ناگت های نرم مرغ و ذرت به همراه سسی ترش و شیرین سرو می شوند . می توان کوفته مرغ تند را لقمه هایی کوچک , بسیار مناسب یک وعده کوچک غذا یا مهمانی به حساب آورد .
    • این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :
    • این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید و درآمد کسب کنید. برای شروع کسب درآمد، لطفا وارد حساب کاربری تان شوید [اطلاعات بیشتر]
    جدول ارزش غـذایی برای کوفته مرغ تند

    کالری برای یک نفر : 49 کالری
    چربی برای یک نفر : 1.00 گرم
    پروتئین برای یک نفر : 6.50 گرم
    کربوهیدرات برای یک نفر : 3.70 گرم


    مواد لازم جهت تهیه کوفته مرغ تند :

    1. مرغ , چرخ کرده : 450 گرم
    2. پیازچه , پاک و ریز خرد شده : 5 عدد
    3. فلفل چیلی قرمز کوچک , دانه گرفته و ریز خرد شده : 1 عدد
    4. ریشه زنجبیل تازه , ریز خرد شده : 2/5 سانتیمتر
    5. ذرت کنسروی ( بدون شکر و نمک ): 100 گرم
    6. نمک : به میزان لازم
    7. فلفل سفید : به میزان لازم
    8. برنج معطر تایلندی پخته : جهت سرو


    مواد لازم جهت تهیه سس :

    1. عصاره تازه مرغ : 150 میلی لیتر
    2. آناناس مکعبی خرد شده : 100 گرم
    3. هویج , باریک خلال شده : 1 عدد
    4. فلفل دلمه ای قرمز کوچک : 1 عدد
    5. فلفل دلمه ای سبز کوچک : 1 عدد
    6. سویا سس رقیق : 1 قاشق غذاخوری
    7. سرکه : 2 قاشق غذاخوری
    8. شکر دانه ریز : 1 قاشق غذاخوری
    9. رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
    10. خمیر ذرت : مقداری


    طرز تهیه کوفته مرغ تند :

    1. برای تهیه کوفته , گوشت مرغ را به همراه پیازچه , فلفل چیلی , زنجبیل , ذرت و نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید.

    2. مخلوط را به 16 قسمت مساوی تقسیم نموده و به شکل گلوله درآورید . یک قابلمه آب را به جوش آورید . کوفته ها را داخل یک سبد بخارپز که کف آن کاغذ روغنی قرار داده اید بچینید و روی آب در حال جوش بگذارید ، درب قابلمه را ببندید و به مدت 10 تا 12 دقیقه آهسته بجوشانید .

    3. برای تهیه سس , عصاره مرغ و آب آناناس را داخل یک قابلمه ریخته و به جوش آورید . هویج و فلفل ها را اضافه نموده , درب ظرف را ببندید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آهسته بجوشند . باقیمانده مواد اولیه را افزوده , هم بزنید تا غلیظ شود . چاشنی آن را اندازه نموده و کنار بگذارید .

    4. کوفته ها را از سبد خارج نموده و به بشقاب پذیرایی منتقل نمایید . با پیاز کوهی تزیین و به همراه برنج پخته و سس سرو نمایید .


    منبع : آشپزی سریع و آسان
  • گزارش تخلف این پست نویسنده : mhmn1365 دسته بندی : تغذیه و آشپزی ارزش پست : 50 ریال عایدی شما : ویژه کاربران

بیشتر بخوانید...

نظرات کاربران

  • غذاهای تند عالیههه



برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


وضعیت پرداخت و امکان کسب درآمد سه برابر در صورت واریز عایدی به حساب ارزش همکاری