ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی | ارزش غـذایی ساندویچ, طرز تهیه ساندویچ , غذای اصلی , ساندویچ خرچنگ ,

1
منو کاربری منو کاربری و دسترسی ها برگشت به صفحه قبل بارگذاری مجدد این صفحه
پشتیبانی، مشاوره و ارتباط با ما
بستن

ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی

  • ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی ساندویچی باز و اشتها آوری که روی آن با ترکیب سنتی آواکادو , زنجبیل و خرچنگ پوشانده شده است . غذایی کامل برای یک روز تابستان می باشد .
    این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید :
    به اشتراک گذاری در تلگرام به اشتراک گذاری در گوگل پلاس به اشتراک گذاری در فیس بوک به اشتراک گذاری در توئیتر به اشتراک گذاری در کلوب به اشتراک گذاری در لینکدین برای کسب درآمد اینجا کلیک کنید
    جدول ارزش غـذایی برای ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی

    کالری برای یک نفر : 384 کالری
    چربی برای یک نفر : 24.50 گرم
    پروتئین برای یک نفر : 13.00 گرم
    کربوهیدرات برای یک نفر : 29.00 گرم


    مواد لازم جهت تهیه ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی 

    1. آب لیمو ترش : 2 قاشق غذاخوری
    2. ریشه زنجبیل , رنده شده : 2 سانتیمتر
    3. ساقه گیاه لیمو , ریز خرد شده : 2 سانتیمتر
    4. سس مایونز : 5 قاشق غذاخوری
    5. نان تست و برشته : 2 برش بزرگ
    6. آواکادوی رسیده : 1 عدد
    7. گوشت پخته خرچنگ : 150 گرم
    8. فلفل سیاه , تازه آسیاب شده : مقداری
    9. برگ ریز گشنیز : مقداری جهت تزیین


    طرز تهیه ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی :

    1. نصف آب لیمو را با زنجبیل و ساقه لیمو مخلوط نمایید . سس مایونز را اضافه نموده و خوب ترکیب نمایید .

    2. یک قاشق غذاخوری سس مایونز را به آرامی بر روی هر برش نان بمالید .

    3. آواکادو را نصف نموده , هسته آن را جدا نمایید . آن را نازک پوست نموده و حلقه نمایید , سپس برش های آواکادو را روی نان قرار داده و روی آنها آب لیمو بریزید .

    4. گوشت خرچنگ را با قاشق روی آواکادو گذاشته و باقیمانده آب لیمو را اضافه نمایید . سس مایونز باقیمانده را با فلفل تازه آسیاب شده مخلوط نموده و با قاشق روی مواد بریزید و روی آن را با برگ گشنیز تازه تزیین و بلافاصله سرو نمایید .


    توصیه سرآشپز جهت تهیه ساندویچ خرچنگ به سبک تایلندی :

    برای تهیه سس مایونز با طعم لیمو و زنجبیل , دو عدد زرده تخم مرغ , یک قاشق غذاخوری آب لیمو و نصف قاشق چای خوری زنجبیل رنده شده را داخل یک مخلوط کن بریزید . همانطور که مواد داخل دستگاه خرد و له می شوند , 300 میلی لیتر روغن زیتون را قطره قطره و به آرامی به مواد اضافه نمایید تا مایه ای غلیظ و یکدست حاصل گردد . به سس نمک و فلفل بزنید و سرو نمایید .


    منبع : آشپزی سریع و آسان
  • گزارش تخلف این پست نویسنده : mhmn1365 دسته بندی : تغذیه و آشپزی ارزش پست : 50 ریال عایدی شما : ویژه کاربران



نظری برای نمایش یافت نشد، شما اولین نظر را ارسال کنید !





برای ارسال نظر و یا سوال، لطفا ابتدا به حساب کاربری تان وارد شوید


نماد اعتماد ملی
چگونه از خدمات مجموعه وب سایت های میترا برای موفقیت وب سایت خود استفاده نماییم ؟