دسته بندی پست ها
پست های اسپانسرپیشنهاد سردبیرتازه ترین پست هاپر بازدید ترین پست هامحبوب ترین پست هازیبایی، بهداشت و سلامتتغذیه و آشپزیعلمی و آموزشیروزانه و اجتماعیخانه و خانوادهتکنولوژی و فناوریطنز و داستانیتاریخی و گردشگریعکس و کاریکاتوراینترنت و کامپیوترفلسفی و اخلاقیبازی و سرگرمیخلاقیت و نوآوریفرهنگی و هنریفیلم و سریالاقتصادی و مالیگرافیک و طراحیورزشی و تندرستی

برای مشاهده پست، لطفا مجموع دو عدد زیر را در فیلد رو به رو، وارد نمایید

شما هم می توانید با نمایش مطالب مجله میترا در وب سایت و یا وبلاگ تان، به ازای هر کلیک درآمد کسب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید

1

مجله میترا

English
ورود به حساب ثبت نام
English خروج پیشخوان پرداخت آنلاین



طرز تهیه آلبالو پلو

پست های بیشتر از دسته تغذیه و آشپزی

آلبالو پلو از جمله غذاهای مجلسی است که تهیه آن ساده است و همچنین به علت رنگی بودن آن به سفره شما جلوه خاصی می بخشد. در ادامه طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ ریش ریش آورده شده است که با هم میخوانیم.
گزارش تخلف دوست داشتم ( 3 ) بنچاق !
نویسنده : farid61 شماره پست : 19531 تاریخ انتشار : 1397/02/18
آخرین کاربرانی که این پست را دوست داشتند : skygirl , ns6200 , khodaismylove ,
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو:

برنج                        ۴ لیوان
آلبالو                        ۵۰۰ گرم
شکر                        ۲۵۰ گرم
مرغ                        ۱ عدد
پیاز                         ۱ عدد
روغن و زعفران            به مقدار لازم


طرز تهیه آلبالو پلو:

برنج را قبل از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در مقداری اب و نمک خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد )
. هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه باهم بجوشند سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ البالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

مرغ ها را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و اب مرغ تمام شود.ته دیگ مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید ، برنج ابکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، در اواسط پخت برنج۱ لیوان اب آلبالو را روی برنج بدهید.برای سرو البالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.


نکته ها :

یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با ان تزئین کنید ، برای برنج زعفرانی مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.

محتوای پست ها و مطالب این وب سایت، توسط کاربران آن، تهیه و تولید می شود، به همین دلیل تیم مجله میترا مسئولیتی در قبال محتوای منتشر شده، نخواهد داشت
کلمات کلیدی : طرز تهیه آلبالو پلو ، آلبالو پلو ، مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو ، طرز پخت آلبالو پلو ، دستور پخت آلبالو پلو


تبلیغ با میترا نت